Hledáme rekruty

V předchozí vesmírné zprávě jsme vás informovali, že se v oblasti Krutz (Ruská federace) v souvislosti s dopadem meteoritu objevil neznámý organismus. Bohužel se stalo něco, co jsme nečekali. Z výzkumných středisek po celém světě dostáváme zprávy o stále nových případech nakažení.
Další testy potvrzují šokující informace. Tento organismus nejenže mění lidskou podobu, ale nakažení jedinci z neznámého důvodu spotřebovávají masivní množství kyslíku. V důsledku této nákazy jsme zaznamenali obrovský pokles dýchatelného kyslíku v naší atmosféře. Jelikož se hladina kyslíku ve vzduchu rapidně snižuje každým dnem a nakažení lidé působí problémy po celém světě, jsme nuceni urychlit plány na přesídlení lidstva na jinou planetu.

V programu „Oddysea 05“, který startoval v roce 2104, jsme započali teraformaci planety Mars. Kvůli přílišné vzdálenosti od Slunce bohužel nedochází k efektivním výsledkům dostatečně rychle.
Musíme proto zvolit jiné řešení. Díky usilovné práci vědeckého týmu pod vedením Vennesy Tyrque jsme dokázali vyvinout funkční protonový motor, který nám umožňuje odcestovat na kterékoliv místo ve viditelném vesmíru.
V rámci testovacích letů jsme nalezli planetu Kaxxanarii_0758, která má, zdá se, podmínky ideální pro přežití lidské rasy. Náš teraformovací tým právě připravuje přístroje, které atmosféru Kaxxanarii ještě lépe připraví pro následné osídlení lidmi.

Tato zpráva má jediný důvod. Je naděje. Naše mateřská loď čeká již nyní na orbitě Kaxxanarii na teraformovací tým.
Skládáme dohromady posádku, která se vydá připravit tuto planetu pro lidský život. Na splnění mise bude podle propočtů pouze 14 dní od jejího spuštění, ale my jsme připraveni a odhodláni. Lidstvo bude spaseno.

TÍMTO VYHLAŠUJEME PÁTRÁNÍ PO SCHOPNÝCH REKRUTECH, KTEŘÍ SE BUDOU AKTIVNĚ PODÍLET NA TÉTO VESMÍRNÉ MISI.
POKUD SI MYSLÍTE, ŽE JSTE TO ZROVNA VY, NAPIŠTE NÁM.

Svůj zájem potvrďte dopisem, který zašlete nejpozději do 30. 7. 2117 na adresu MIPT@taborkaminky.cz. Součástí tohoto dopisu by měla být také vaše práce na téma:

„Jak si představuji život na cizí planetě“

Podobu necháváme zcela na vašem uvážení. Přijímáme fotky, kresby, videa nebo psanou představu.

Těšíme se na vás

Vennesa Tyrque
Generální ředitelka MIPT

Pozemské datum _: 05.06.2117_17:48
Hvězdné datum_: 1883854276.01
Mateřská loď_: Asteroid 2117
Číslo zprávy_: 425/98758-31