5. den: STŘEDA 19. SRPNA – ÚTOK DRAKA a KRÁLOVSTVÍ VZDUCHU

Neprší!!! Ale stále je velmi vlhko.

Dnes nás čekalo náročné probuzení – v časných ranních hodinách napadl naší školu drak. Všude šlehaly plameny a školou se rozléhal jeho šílený řev. Všichni kouzelníci však zachovali chladnou hlavu a tak brzo dostali oheň pod kontrolu. Naštěstí nedošlo k žádným ztrátám na životech ani vážnějším zraněním.

Bohužel se ale drakovi podařilo ukrást náš nejcennější krystal, který v sobě spojuje sílu všech ostatních, takže ty pomalu vyhasínají a naše škola se brzo ocitne zcela bez ochrany. Naštěstí profesoři pomocí Myslánky nalezli způsob, jak krystalům jejich sílu navrátit.

Tak jsme se dnes rovnou vydali do království vzdušných elementálů, abychom od nich získali trochu kouzelného vzduchu, který by nám pomohl oživit bílý vzdušný krystal. Elementálové nechtěli dát vzduch lehko a tak jsme museli tvrdě bojovat, ale nakonec se podařilo!

Večer tedy všichni kouzelníci, kteří vlastní hůlku patřící k elementu vzduchu, mohli pronést složité zaklínadlo a krystal znovu rozsvítit. Vše se perfektně provedlo a tak vzdušný krystal už zase krásně září!

otevři fotogalerii tohoto dne