6. den: ČTVRTEK 20. SRPNA – HURÁ NA VÝLET!

Dnes vstáváme se sluníčkem!!! A hned vládne všude dobrá nálada. Na rozcvičce jsme si trochu zatančili, posnídali chléb s medovým máslem a pustili se do soupeření.

Dnes se totiž zahajoval turnaj o školní pohár ve FAMFRPÁLU. V prvním zápasu sezóny proti sobě nastoupily koleje SALASIK a TICHOMOR. Lépe se podařilo zahájit Salasikům a s přehledem zvítězili. Hned poté následoval další zápas MOURODRÁP proti SKOROMYŠÍM – zde se podařilo zabodovat fialovým (Skoromyš).

Zápasy byly náročné a plné emocí, takže rozhodčí se rozhodně nenudili a fandilo se ostošest. Bylo i pár drobných zranění, jako naražená hlava o násadu soupeře a podobně . Takže vydatný odpočinek o poledním klidu se hodil.

Odpoledne nás čekalo velké balení. Musíme se totiž vydat k velkému rozbouřenému moři, kde bychom při troše štěstí mohli získat trochu vzácné vody na oživení druhého (vodního) krystalu. Na první průzkumnou cestu se vydali pouze starší kouzelníci, kteří cestou museli opatrovat vzácné dračí vejce a na břehu moře museli dnes přenocovat.

Zatímco naši nejmladší kouzelníci zůstali střežit tábor, vyrobili si čarovné démonské masky a k večeru se uložili ve spacáčcích do letního kina. Promítali Harryho Pottra, takže se i lecčemu přiučili. Původně bylo také v plánu přespání pod širým nebem, ale jelikož se velmi znatelně ochladilo, přesunuli jsme se po kině do srubů.

otevři fotogalerii tohoto dne