2. den: PONDĚLÍ 15. SRPNA – INDIE

SLONÍÍÍÍÍÍÍ. Po táboře nám běhají sloni! A všichni jsou barevní, pomalovaní. A také tady běhají zmatení vedoucí.  Ráno se probudili, kličkují mezi slony, zní tady nevšední hudba, oblečení jim vyměnili za takové zvláštní kousky … Děti, děti, kde to jenom můžeme být? Honem, běžíme se podívat po okolí, jestli je to všude takhle jiné….

Děti potkají zuřivě gestikulující režisérku nového bollywoodského trháku Adžaj Rabíndranáth, která zoufale sděluje herci Gaurí Rambha, že jim někdo ukradl všechny kostýmy. Zítra natáčejí. Naše týmy jim přece mohou pomoci. A tak postupně vznikají krásná barevná trička, která ladí s šátky, které včera všichni dostali.  Mezitím proběhne spousta seznamovacích her, povídání a běhání.

K večeři bylo překvapení: naše skvělé paní kuchařky vyrobily snad 1000 lívanců. Tak skvělý tvarohový krém jsme snad ještě nejedli. Pozor. Přichází zpět filmový tým a ptají se po kostýmech. Ale my máme ještě lívance … No dobře, už běžíme, oblékáme trička a jdeme na kamerové zkoušky. Kostýmy se filmovému štábu moc líbily a ocenil je nejen součástkami k našemu stroji, ale i prvním bodováním celotáborové hry.