13. DEN – SILVESTR (PÁTEK 31. 12. 2022)

Správný Silvestr se musí pořádně oslavit. Den začínáme svižnou rozcvičkou, se stupněm náročnosti “2 Mrkve” (kamenorockým občanům netřeba vysvětlovat :D).

Dopoledne si užijeme posledních her s ostatními rody. Po obědě se během těšení na závěrečný raut stihneme vyfotit všichni najednou. Během odpoledne to zvládnou i jednotlivé rody a občané. Raut je skvělý jako vždy – žádná chuť není vynechána, výběr převeliký. Závěrečný obchůdek, do kterého chodíme nakupovat podle pořadí v táborové hře, také přetéká nejrůznějšími hračkami, plyšáky, klobouky a všemožnými radostmi.

Plynule pokračujeme k focení s kamarády v ulici “Zpustlá”, večernímu rautu a poslednímu nástupu. Během něj jsme oslavili i krásné 10. výročí Kamínků. Vedoucí připravili překvapení pro Všeslavu i Dobromyslu a kromě úžasného dortu vyrobili krásná Kamínkovská trička. I pár slziček dojetí padlo. 

Pak to šlo už ráz na ráz: ocenění pro všechny děti –  kamenorocké občany, ocenění pro vedoucí, táborák, táborové písničky, diskotéka, a hurá do spacáků.
To tedy byla pořádná Silvestrovská oslava!