5. DEN: I PIRÁTI RÁDI SPORTUJÍ … (čtvrtek 15. 8. 2019)

Zajímavá věc – ze zámoří na zdejší ostrovy dorazil podivný sport – nějaký FOFRPAL nebo tak nějak…
2 mužstva se honí za polovyfouklým míčem, který se snaží prohodit celkem 6ti obručemi na klacku, přitom se vybíjí dvěma dalšími míči, a aby toho nebylo málo, hledají při tom nějakou ZLOU TONKU!

Jisté je, že někteří piráti začínají být na této formě zábavy téměř závislí. Proto byl v PORTO de PIEDRU dnes uspořádán turnaj. Nálada byla bojovná, veselá a sportovní. Pro tentokrát jsme odložili loupení a přepadávání a užívali si sportovních výkonů.
Sportovního klání se účastnily všechny posádky a konečné pořadí bylo následovné: 1. Červené chobotnice, 2. Modré želvy, 3. Žlutí krabi, 4. Zelení ďasové a 5. Fialoví mořští koníci.

ÚTRŽKY Z LODNÍHO DENÍKU:

A zas otravná rozcvička jako vždy. Pak jsme si dali snídani a šli na dolní louku. Tam jsme hráli zase táborově známou hru fanfrpál! Ale byl to turnaj mezi všemi týmy. Soutěží se dlouho páč trvá, než zlatonkáři najdou zlatonku. Takže to je celodenní hra asi a z každého týmu byly dvě družstva, páč jsme se museli střídat. Je to velmi náročná hra. Ono se to nezdá, ale je to tak.

pirát Dan

Dnes jsme hráli skoro celý den fanfrpál. Nejčastěji jsem byl útočník, ale pak jsem byl chvilku brankář, ale pak mi kamarád Fanda dal potlouk, a tak jsem byl 2 hry potloukář.

pirát Ondra