3. DEN: KARTOGRAFOVÉ NA NOVÉM ÚZEMÍ (ÚTERÝ 17. 8. 2021)

Vypadá to, že rody se zatím sehrávají dobře, ještě jsme jim ale nechali první část dne pro společný výcvik. Potřebujeme mít legie co nejsilnější. Každý rod se věnoval něčemu jinému – výcviku, hraní her, ale i kreativním činnostem a činnostem zlepšujícím zručnost. Rod Salajců například postavil společný odpočinkový prostor pro relaxaci a duševní přípravu na souboje, které nás zajisté čekají.

Po výcviku jsme se rozhodli naše legie znovu prověřit. Potřebujeme prozkoumat a získat co nejvíc nových území. Centurioni již znají schopnosti členů svých rodů, vybrali proto ty, kteří se nejvíce hodí pro práci kartografů. Kartografové budou objevená území zaznamenávat do map, zbytek skupiny bude území prozkoumávat a dodávat kartografům potřebné informace. Všechny rody vyrazily a opravdu se snažily.  Všichni se vrátili s podrobnými mapami, které nám budou moc užitečné. Za jejich skvělou práci jsme každému rodu přidělili část území do jejich správy.

Opět jsme měli velmi úspěšný den, takže jsme si znovu zasloužili užít si večer u táboráku. Musíme se pořádně naučit naši slavnostní píseň.